Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

Jeugdige fans gratis lidmaatschap FCT Eibergen

JEUGDIGE FANS GRATIS LIDMAATSCHAP FCT EIBERGEN

GEPLAATST: 18-01-2016.

Als je fan bent van FC Twente en je bent nog geen 12 jaar oud, dan heb je recht op een gratis lidmaatschap van FCT Eibergen. Je hoeft dan dus geen € 10,00 contributie per jaar te betalen. Wel betaal je (net als andere leden) € 5,00 euro buskosten als je mee wilt naar een thuiswedstrijd in de altijd sfeervolle Grolsch Veste.

Ben je nog geen 12 jaar en je wilt lid worden van FCT Eibergen, dan hebben we wel je gegevens nodig. Deze dien je in te vullen op de machtigingskaart op de website: http://www.fcteibergen.nl/Inschrijfformulier7-2013.pdf.

Het vak waarin om een IBAN/Rekeningnummer wordt gevraagd hoef je vervolgens niet in te vullen. Hoewel het formulier officieel 'Machtigingskaart' heet en er vermeldt wordt dat je € 10,00 euro dient te betalen, betaal jij NIETS.

Uiteraard mag ook één van je ouders dit formulier invullen. Print het eerst uit, vul het in, maak er een scan van en stuur deze per mail naar ledenadministratie@fcteibergen.nl of stuur het per post naar Ledenadministratie FCT Eibergen, Huenderstraat 1a, 7151 DA Eibergen. Dus ben je gek op FC Twente en wil je wellicht af en toe mee naar thuiswedstrijden met de altijd gezellige busritten, laat deze kans dan niet voorbijgaan!U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee