Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

FCT Eibergen steunt Gerald van den Belt met carbidkanon

FCT EIBERGEN STEUNT GERALD VAN DEN BELT MET CARBIDKANON

GEPLAATST: 26-12-2015.

FCT Eibergen heeft gemeend directeur Gerald van den Belt van FC Twente een hart onder de riem te steken door hem een prachtig - uiteraard in FC Twente-kleuren gestoken - carbidkanon te schenken.

Sinds zijn komst is Van den Belt al bezig met (financieel) puinruimen bij FC Twente. Een taak die allesbehalve licht is en dat is zelfs nog een understatement.

Van den Belt bereikte de afgelopen maanden ook al meerdere positieve resultaten, maar telkens als er weer een succesje was geboekt volgde er prompt weer een nieuwe tegenslag. Met als dieptepunt - een dag nadat Van den Belt overeenstemming had bereikt met de gemeente Enschede over een wijziging in de financiële steun - het openbaar worden van de Doyen-affaire, die (nog steeds) verregaande gevolgen kan hebben voor Twente.

Van den Belt is zelf een liefhebber van het afsteken van carbid en het bestuur van FCT Eibergen heeft daarom gemeend hem daarom dit op professionele wijze gemaakte 'kanon' te moeten schenken.U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee