Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

Bewoners Meergaarden enthousiast na bezoek FC Twente

BEWONERS MEERGAARDEN ENTHOUSIAST NA BEZOEK FC TWENTE 

 GEPLAATST: 20-10-2015.
 
Op uitnodiging van FCT Eibergen is zondag een groep bewoners van verzorgingstehuis De Meergaarden naar de wedstrijd FC Twente tegen NEC (1-0) geweest. De reacties na afloop waren overweldigend.
 
  
De Eibergse supportersvereniging betaalde de toegangskaarten voor de 'senioren-fans', de leiding van Livio (de zorgorganisatie waar De Meergaarden onder ressorteert) was verantwoordelijk voor het vervoer en de begeleiding.
 
FCT Eibergen had in overleg met FC Twente een speciaal plekje voor iedereen gereserveerd, zodat men het duel in alle rust kon bekijken. Na het bezoek kwamen er veel positieve reacties binnen bij het bestuur van de Eibergse fanclub, waaronder deze van Anneke Bollen, sociaal cultureel werker en coördinator vrijwilligerswerk van Livio: "Heel hartelijk bedankt namens de bewoners van de Meergaarden. Geralda (Grijsen) ook heel erg bedankt voor de bemiddeling, voor de broodjes, voor alles!!!! Het was een super uitje, bewoners hebben erg genoten. Heel mooi was ook dat Twente won met 1-0. Leuk dat jullie er met zoveel waren om ons uit te zwaaien!!!!! De sfeer was geweldig."
 
 Overige foto's in het fotoalbum.


U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee