Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

Algemene ledenvergadering

ALGEMENE LEDENVERGADERING

GEPLAATST: 11-09-2016.

Twee punten vanuit de algemene ledenvergadering van zaterdag 3 september willen we alvast doorgeven. Dit dienen alle leden, zeker degene die gebruik maken van het busvervoer naar thuiswedstrijden, namelijk direct te weten. 

Er is een voorstel aangenomen om de afmeldprocedure voor het busvervoer te wijzigen. Tot 24 uur voor vertrek is afmelden gratis. Vervolgens kan het instapgeld (€ 5,00) in rekening worden gebracht indien je plek onbezet blijft. Als je seizoenskaart aan de vereniging wordt aangeboden zullen wij ons inspannen om je plek alsnog bezet te krijgen. Lukt dit, dan is er niets aan de hand. Mocht deze niet aan de ‘man’ worden gebracht dan is een boete (€ 5,00) van toepassing.

Dezelfde boete wordt gehanteerd als je niet komt opdagen. Zie dit als de ‘gebruikelijke’ gele kaart. Vanaf heden kan dit bij herhaaldelijk niet komen opdagen echter gaan oplopen. De vergadering heeft ingestemd dat als je een tweede keer niet komt opdagen de kosten € 10,00 bedragen en je automatische plaats in de bus dan ook kwijt bent. 

Op de vergadering werd ook een kritische vraag over vuurwerk gesteld. Het afsteken van knalvuurwerk levert de vereniging imagoschade op en dat wensen we niet. Er is duidelijk een verschil gemaakt in knalvuurwerk en Bengaals vuurwerk.

Rookpotten geven geen klachten in de buurt en worden toegestaan, maar als er knalvuurwerk wordt afgestoken dan zal het bestuur hier tegen optreden en wel door het opleggen van een sanctie voor degene die dit heeft afgestoken.

Alle andere punten die op de vergadering zijn besproken lees je in de notulen die te zijner tijd verzonden worden.U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee