Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

Wim Tijink koninklijk onderscheiden

WIM TIJINK KONINKLIJK ONDERSCHEIDEN 

GEPLAATST: 28-04-2018.

Op Koningsdag is in het gemeentehuis van Berkelland aan de eigenaar van ons clubcafé Wim Tijink meegedeeld dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd hem te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

 Wim heeft zich langdurig ingezet voor de Eibergse samenleving op het gebied van cultuur, sport, ontspanning en vieringen. Een persoon die graag initiatief neemt en goed kan organiseren. Daarnaast neemt hij  – samen met zijn partner Trees – met zijn horecabedrijf (sinds 1908, voorouders zijn toen op dezelfde plek als nu gestart met dit familiebedrijf) een bijzondere sociale plaats in Eibergen in waar alle rangen en standen welkom zijn en binnen lopen. Een persoon die niet weg te denken valt in onze lokale samenleving. Het is niet overdreven om te stellen dat zonder Wim Tijink het (goede en gezellige) leven van velen er anders uitziet of anders zou hebben uitgezien. 

 

Wim wordt verder als volgt gekenmerkt: positief, enthousiast, een fijn persoon om mee om te gaan en een oprecht sociaal mens (op zijn eigen kenmerkende wijze). Bijzonder is ook zijn talent om met inlevings- en humorvolle communicatie anderen mee te krijgen en te verbinden. Een persoon met een plaatselijke en regionale uitstraling. Nagenoeg iedereen kent Wim Tijink en hij kent velen in de plaatselijke gemeenschap en de regio.U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee