Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

Steun FC Twente, NU meer dan ooit!

STEUN FC TWENTE, NU MEER DAN OOIT!

GEPLAATST: 19-06-2016.

Tot onze grote vreugde is onze club behouden gebleven voor de Eredivisie. Dit naar aanleiding van de beslissing van de beroepscommissie van de KNVB. De donkerste periode in onze clubgeschiedenis hopen we hiermee definitief af te kunnen sluiten. 

We willen het graag weer over voetbal hebben en met vereende krachten een mooie, gezonde en sportief succesvolle toekomst tegemoet gaan. 

De problemen van de club zijn de wereld echter nog niet uit. Boetes, akkoorden, garantstellingen et cetera. Er zal keihard gewerkt moeten blijven worden om de club in alle opzichten weer daar te brengen waar hij hoort; financieel gezond, bestuurlijk sterk en transparant en sportief succesvol.

Daarbij kan de club alle steun gebruiken. Wij roepen iedereen dan ook op om NU de seizoenkaart te verlengen of er een aan te schaffen of uw sponsorbijdrage te continueren. Hiermee wordt de club concreet geholpen in financiële zin en bouwt u mee aan de toekomst van de club. Doen!!! 

Uiteraard hebben wij als supporters niet stilgezeten. Maandag zullen wij een actie lanceren, waarbij iedereen met een Twente-hart op verschillende manieren kan bijdragen aan de wederopbouw van onze mooie club. Denk vast na wat je zou kunnen doen om de club een goede, nieuwe start te geven en volg het nieuws goed maandag. 

We willen nooit meer meemaken wat we de laatste twee jaar meegemaakt hebben. We hebben mede-supporters in het bestuur. De club moet - en gaat - weer normaal doen. Uw bijdrage daaraan zal (weer) gewaardeerd worden. 

Verleng uw SCC, verleng uw sponsorcontract, schaf een SCC aan. Geef de club een goede herstart. 

De gezamenlijke supportersverenigingen en 'Twente verenigt'! U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee