Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

Sportcafe

GEANIMEERD SPORTCAFÉ BIJ TIJINK

GEPLAATST: 11-01-2014. LAATST AANGEPAST: 13-01-2014.

FC Twente is dit jaar kanshebber voor het kampioenschap van de eredivisie van het vaderlandse profvoetbal, maar geen favoriet. Dat liet trainer-coach Michel Jansen vrijdag weten tijdens het sportcafé van FCT Eibergen. “Onze eerste doelstelling is Europees voetbal te behalen. Ik dicht Ajax de grootste kansen toe op de titel. Wij zijn outsider.”

Behalve Jansen waren ook speler Peter Wisgerhof en oud-speler Kick van der Vall als gast aanwezig op de avond in het drukbezochte clubcafé Tijink. De avond stond onder leiding van sportjournalist Gijs Eijsink, die te elfder ure zijn zieke collega Eddy van der Ley verving.

 

De in Vriezenveen woonachtige Jansen zei te verwachten dat Dusan Tadic, die als één van de spelbepalers van Twente geldt, in elk geval tot
aan het einde van het seizoen in De Grolsch Veste blijft spelen. “Maar in de
voetballerij weet je het nooit. Het is momenteel ook niet echt een item bij ons. Mocht hij alsnog tussentijds vertrekken, dan zullen we ook dat wel weer weten op te vangen. Er zijn in het verleden vaker erg goede spelers vertrokken. Zo werkt dat nu eenmaal.” Tadic mag zich momenteel in de belangstelling van het Engelse Everton verheugen.
 
Na de pauze werden de FCT-leden vermaakt met allerlei, merendeels humoristische, verhalen van de panel-leden. Zo vertelde Wisgerhof diverse 'kleedkamer-anekdotes', beschreef Jansen zijn korte actieve carrière als voetballer bij Heracles en nam Van der Vall een duik in het verleden van zijn eigen voetballoopbaan.
 
Vervolgens kregen de aanwezigen van het panel een quiz voorgeschoteld. Diverse vragen moesten worden beantwoord. Waar in het begin alles nog vrij gemakkelijk voor de meesten was, werd de moeilijkheidsgraad al snel hoger. Uiteindelijk bleven er nog drie kandidaten over, die prompt alle drie de slotvraag verkeerd beantwoorden. Hierdoor moest er een 'verlenging' aan te pas komen om de winnaar aan te kunnen wijzen. En die werd ... FCT-voorzitter Martijn Temmink.
 
Het slotstuk van de zeer geslaagde en sfeervolle avond was een verloting met meer dan dertig prijzen, die vrijwel stuk voor stuk door sponsors waren aangeboden. Daarna werd er nog geruime tijd geborreld en nagepraat.
 
Zie tevens:
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2014/januari/13/geanimeerd_sportcafA_fct_eibergen +
http://www.achterhoeknieuwsberkelland.nl/lokaal/geanimeerd_sportcaf_fct_eibergen_2807348.html#.UtRFuJhgVhw 
 
Meer foto's in het fotoalbum.


U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee