Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

Sfeervolle viering eerste lustrum FCT Eibergen

SFEERVOLLE VIERING EERSTE LUSTRUM

GEPLAATST: 06-09-2015. LAATST AANGEPAST: 08-09-2015.

De eerste lustrumviering van FCT Eibergen in een compleet in het rood 'ingepakt' clubcafé Tijink is gisteravond een groot succes geworden. De vele aanwezige leden genoten van een heerlijke barbecue, muziek én van de brede glimlach van Twente-speler Shadrach Eghan.

 Het eerste gedeelte bestond uit de jaarvergadering. Voorzitter Martijn Temmink kondigde aan dat het bestuur van FCT Eibergen op zondag 8 november te gast is bij een thuiswedstrijd van FC Eibergen, omdat het de voetbalclub een wedstrijdbal heeft geschonken. Verder liet hij weten dat de supportersvereniging een jeugdlidmaatschap voor kinderen van FCTE-leden wil gaan instellen. Dit houdt in dat jeugdige Twente-fans tot twaalf jaar gratis lid kunnen worden. Het aantal leden is het afgelopen jaar met 25 gestegen tot 318.

Het financieel jaarverslag van waarnemend penningmeester Dick Toevank werd goedgekeurd. Martijn Bakker zag zich als nieuw lid van de kascommissie benoemd met Jos te Woerd als reserve. Bij de bestuursverkiezingen werd Hans Marris gekozen als opvolger van de aftredende penningmeester Joost Wassink. Algemeen bestuurslid Eddy ten Dam werd herkozen.

  

Op verzoek van enkele leden stelt het bestuur jaarlijks een bedrag ter beschikking voor enkele sfeeracties met fakkels bij thuiswedstrijden van FC Twente.

FC Twente wil het aantal herdenkingen voorafgaande aan competitiewedstrijden beperken. Er werd een 'denktank' opgericht die zich hierover heeft gebogen. Het eindresultaat was dat er alleen nog personen worden herdacht als de KNVB hiertoe opdracht heeft gegeven óf als het algemeen belang wordt gediend óf als het personen van binnen de club FC Twente betreft. In alle andere gevallen krijgen de nabestaanden een passend geschenk van Twente.

Daarna was er nog een stemming over het openbaar beschikbaar stellen van de ledenlijst aan sponsoren (op verzoek van enkelen van hen). Het voorstel werd door de vergadering afgewezen. FCT-lid Herman Nijkamp jr. kwam daarop met een ander voorstel: de sponsoren kunnen het bestuur vragen om - per sponsor - de leden zelf te benaderen. Dit voorstel vond wél goedkeuring in de ogen van de leden.

Daarna was het tijd voor het lustrumfeest. Op muziek van het duo 2BE en met een gratis barbecue zat de stemming er al snel in, in een zaal die steeds voller werd. Even na negen uur 's avonds maakten Twente-speler Shadrach Eghan en manager Operationele Zaken Eugenio Porcu hun opwachting. Voor eerstgenoemde was er nog een officiële handeling: de Ghanees mocht het eerste haltebordje van Gelderland onthullen op de plek waar de bussen voor de wedstrijden van Twente telkens vertrekken. 

Zie ook: http://www.fctwente.nl/blog/2015/09/fct-eibergen-viert-eghan-5-jarig-jubileum/

Alle foto's staan in het foto-album. Het betreft hier foto's van FC Twente-fotograaf Frank Hillen, aangevuld met foto's van Dick Toevank.U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee