Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

Geslaagde nieuwjaarsreceptie met Verbeek en Achterberg

GERTJAN VERBEEK EN EDDY ACHTERBERG BIJ NIEUWJAARSRECEPTIE

GEPLAATST: 25-12-2016.

Gertjan Verbeek en Eddy Achterberg zijn op vrijdag 6 januari te gast bij de eerste nieuwjaarsreceptie van FCT Eibergen in clubcafé Tijink. Verbeek is momenteel trainer bij het Duitse Vfl Bochum en Achterberg staat vooral bekend als speler van de 'eerste generatie' van FC Twente.

Ontvingen alle leden van FCT Eibergen in voorgaande jaren tegen het einde van het jaar een attentie rond Sinterklaas of Kerst, dit jaar is voor een ander idee gekozen: een nieuwjaarsreceptie. Geen gewone met alleen maar 'handjes schudden' en de nodige consumpties, maar met een sportcafé met twee grote namen uit de voetbalwereld: Verbeek en Achterberg. Dit mag als een nieuwe mijlpaal in het bestaan van onze fanclub beschouwd worden.

Voor zijn trainersschap bij Bochum was de 54-jarige Verbeek in het verleden als oefenmeester werkzaam bij FC Nürnberg, AZ, Heracles Almelo, Feyenoord en SC Heerenveen. Als speler kwam hij uit voor SC Heerenveen en SC Heracles'74. De in Deventer geboren Verbeek is regelmatig een van de studiogasten bij het populaire voetbalprogramma Voetbal Inside.

Eddy Achterberg geldt als een van de clubiconen van FC Twente. Na een seizoen bij DOS uit Utrecht hebben gespeeld kwam 'De Keu' van 1967 tot 1977 in de hoofdmacht van Twente uit met bekende namen als Piet Schrijvers, Epi (Epy) Drost, Kick van der Vall, Kalle Oranen, Willem de Vries, Issy ten Donkelaar, Jan Jeuring, Theo Pahlplatz, Dick van Dijk en Benno Huve. Daarna voetbalde hij nog één seizoen voor FC Groningen. Vervolgens werd hij assistent-trainer bij Twente, Roda JC en Schalke'04 en bekleedde hij diverse functies bij Red Bull Salzburg.

  

De nieuwjaarsreceptie begint om 20.00 uur en duurt tot 24.00 uur en is alleen toegankelijk voor leden van FCT Eibergen. De consumpties (de bekende consumptiemuntjes zijn deze avond overigens niet geldig) zijn voor eigen rekening, voor hapjes wordt gezorgd.U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee