Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

FC Twente krijgt ledenvereniging

FC TWENTE KRIJGT LEDENVERENIGING

GEPLAATST: 20-01-2016.

Gisteravond was er de nieuwjaarsreceptie van FC Twente en daar is een initiatief van diverse geledingen gepresenteerd. Het gaat over de oprichting van de ledenvereniging FC Twente ’65 - Twente, verenigt! Ook wij als bestuur zijn voortijdig geïnformeerd over deze plannen en juichen het initiatief dat is gelanceerd van harte toe.

Na het bericht van de gemeente Enschede voor de garantstelling van 32 miljoen zijn er 14 mensen bij elkaar gekomen met als gezamenlijk doel om Twente weer van ons te maken. Deze mensen vertegenwoordigen verschillende geledingen die iets met de club te maken hebben en zijn afkomstig uit supportersverenigingen, de politiek, van de Gouden Talenten, de TOS, et cetera.

Dit heeft geresulteerd in het idee een verenigingsstructuur van Twente te maken waarbij de supporters meer invloed en zeggenschap moeten krijgen om situaties die zich in het verleden hebben voorgedaan te voorkomen, maar houdt bijvoorbeeld ook vreemde buitenlandse investeerders buiten de deur. Twente dient van ons te zijn met herkenbaar beleid en een herkenbare identiteit. Tevens is dit ook één van de voorwaarden van de KNVB en de gemeente Enschede voor het onafhankelijk onderzoek dat op dit moment wordt uitgevoerd. 

In het kader hiervan zijn er diverse buitenlandse clubs, waarbij supporters een grote invloed hebben binnen de club, onder de loep genomen. Hieruit konden we zelf verder met het oprichten van een vereniging waar iedereen die Twente een warm hart toedraagt lid van kan worden voor 19,65 euro per jaar. Via de link: www.twenteverenigt.nl kun jij je aanmelden.U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee