Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Supportersvereniging Fc T Eibergen
Inloggen / Registreren

Brief bestuur FC Twente aan supportersverenigingen

BRIEF BESTUUR FC TWENTE AAN SUPPORTERSVERENIGINGEN

GEPLAATST: 18-11-2016.

Als bestuur van FCT Eibergen ontvingen wij afgelopen week onderstaande brief van het bestuur van FC Twente. Wij verzoeken jullie vriendelijk de inhoud ter harte te nemen en eventueel aan anderen door te geven.

Beste besturen van supportersverenigingen,

Een groot compliment voor de steun die jullie onze ploeg geven. In eigen stadion, maar zeker ook bij de uitduels. Telkens zijn er volle FC Twente-vakken en ondersteunen jullie de ploeg, ongeacht het resultaat. Dat blijft niet onopgemerkt, want ook als directie worden wij door andere clubs daar regelmatig positief op aangesproken. Natuurlijk zijn we daar trots op en heel belangrijk: ook de spelers ervaren het als een enorme steun in de rug.

Toch merken we de afgelopen tijd dat er met name bij uitwedstrijden zaken gebeuren die niet conform de geldende afspraken/regels zijn. Dit past niet bij FC Twente en kunnen wij daarom, als club, niet accepteren. Het betreft bijvoorbeeld overmatig alcoholgebruik en het afsteken van vuurwerk.

Wij roepen jullie nogmaals op om je aan de regels te houden en waar nodig jullie leden en elkaar te blijven corrigeren op ongewenst en ongeoorloofd gedrag. Niet alleen vanwege mogelijke sancties die de club direct raken, maar ook vanwege de veiligheid van je mede-supporters. Aanscherping van de regels rondom uitwedstrijden wordt anders onvermijdelijk. Dat is niet wat wij (en jullie) willen. Uiteraard zijn ook onze stewards en veiligheidsmensen - en die van de thuisclub - er extra alert op dat er geen zaken gebeuren die niet zijn toegestaan.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we op alle vlakken een geweldig visitekaartje zijn en blijven voor onze club. Daarom verzoeken we jullie om de inhoud van deze brief ook (mondeling) over te brengen bij jullie leden.

Wij vertrouwen op jullie medewerking en nogmaals bedankt voor de fantastische steun!

Jan van Halst (Technisch en Commercieel directeur) en Onno Jacobs (Interim-Directeur)U dient eerst in te loggen op deze website voor uw berichten kunt achterlaten.

Er zijn nog geen berichten

Reageer als eerste op dit nieuws bericht.

DeeWeeDee